Beste bezoeker,

Welkom op de website van lasermagic.

Is dit voor u de eerste kennismaking met lasershooting of kent u het concept reeds? Kijk gerust eens rond en laat u betoveren door de unieke wereld van Laser Magic’s indoor lasershoot.

Bij het uitdenken van ons concept stonden enkele zaken centraal: ontspanning, plezier en het bezorgen van een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud. Dit alles bracht ons tot het concept van lasershooting. Lasershooting heeft als voordeel dat het volledig pijnloos en veilig is waardoor kinderen vanaf 7 jaar hieraan kunnen deelnemen.

Onze lasershootarena bestaat uit 2 verschillende zalen met uniek thema en 3D decoratie. Elke zaal heeft een capaciteit van 20 personen. Wil u met een grotere groep komen dan is dit zeker geen probleem! Doordat de 2 zalen van elkaar gescheiden worden door een deur kunnen deze eveneens omgetoverd worden tot 1 grote arena met een capaciteit van 40 personen. Voor nog grotere groepen kan er gespeeld worden op verschillende tijdstippen.

Maar dit is nog niet alles… Ook bieden wij bij mooi en zonnig weer een ruim en toegankelijk terras aan met voor elk wat wils. Genieten van een verfrissend drankje op je vrije dag of een uitstap met de kinderen kan bij ons perfect. Door de nodige buitenspeelruimte die wij gratis aanbieden kunnen ook de allerkleinsten zich bij ons vermaken.

Met de wagen? Onze parking heeft maar liefst 100 staanplaatsen zodat we alle klanten comfortabel kunnen ontvangen.

Ben je dus op zoek naar de ideale plek voor een verjaardagsfeestje voor de kids of wil je met enkele vrienden of collega’s een fijne dag/avond beleven kijk dan zeker eens bij onze formules. Indien u bijkomende vragen heeft over algemeenheden of over een aangepaste formule dan kan u ons steeds bereiken op onderstaand nummer of mailadres.

GSM: 0483 52 89 56
E-mail: Info@lasermagic.be

Hopend u binnenkort in onze zaak te zien,

Het LaserMagic team