Over ons

Onze geschiedenis

Avontuur, plezier en onvergetelijke momenten wachten op u. Kom het zelf ontdekken !

Contacteer ons
2000+
m2 speelplezier
4.6/5
Google beoordeling
84 000+
Ontvangen klanten
99%
Tevredenheidspercentage
valeurs

Waarom kiezen voor laser magic ?

Onze missie is om u gelukkig te maken.

icone terre

Grootste laser game in belgië

We hebben de grootste zalen in België en de beste technologie die momenteel op de markt is. Wij kunnen tot 40 spelers tegelijkertijd ontvangen.

icone guirlande

Meeslepende decors

Ontsnap aan de realiteit en word echte avonturiers ! We hebben enorm veel moeite gedaan om ons centrum meeslepend te maken met indrukwekkende decors.

icone famille

Voor alle leeftijden

Onze Magische ervaring is toegankelijk vanaf 7 jaar. Alles is ontworpen voor een onvergetelijk moment met uw kinderen.

icone ballons

Meer dan enkel een laser game

Restaurant, Magic Nights, Mini-Golf, Virtueel Bowlen, Luna Park, Springkasteel... Welkom in een magisch recreatiecentrum.

geschiedenis

Wie zijn wij ?

Gelanceerd enkele jaren geleden nabij Brussel, is Laser Magic ontstaan uit een eenvoudige visie: een ongeëvenaarde entertainmentruimte creëren in België. Onze oprichter, gepassioneerd door spel en gezelligheid, wilde het beste uit het verleden en de toekomst samenvoegen, van retro arcade spellen tot technologische innovaties zoals het laser game.

Dankzij een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en klantbeleving, won Laser Magic snel aan populariteit, meer dan alleen een recreatiecentrum, maar een echte hotspot voor liefhebbers van avontuur en ontspanning.

Laser Magic - Laser Game teambuilding adultes salle prison

Zij vertrouwden ons

Wilt u een teambuilding of een evenement organiseren? Laser Magic biedt een speciale ruimte voor uw medewerkers, voor een teambuilding dag of een evenement dat ze nooit zullen vergeten.

icone logo pwcicone logo brussels airlinesicone logo carrefouricone logo tupperwareicone logo electro depoticone logo bpost
icone logo DHLicone logo coca colaicone logo craniumicone logo abbotticone logo bnp paribas fortisicone logo kbc
icone logo etexicone logo festoicone logo ingicone logo brugmannicone logo klingericone logo wago
icone logo spot buy centericone logo foundationicone logo médecins sans frontièresicone logo solvayicone logo vrt newsicone logo vincotte

KLAAR VOOR EEN BEZOEK ?

Als u op zoek bent naar de perfecte plek om plezier te hebben en contact te maken met uw vrienden, familie of collega's, zoek dan niet verder... u heeft een magische plek gevonden.

Contacteer ons